Personvern - GDPR
Personvernerklæringen handler om hvordan Jessheim Antirust samler inn og bruker informasjon om våre kunder, samt besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Jessheim Antirust, ved Geir A. Olsen, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er tidligere kundeforhold (før 20. juli 2018) eller samtykke fra den enkelte i form av direkte kontakt gjennom skjema, tlf. eller e-post, med mindre annet er spesifisert.

Person- og firmaopplysninger som behandles
Jessheim Antirust samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?
Jessheim Antirust samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider og innsendte ordre/henvendelser på e-post eller pr. telefon. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen, men hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten eller levere bestilt vare. Ved å bestille produkter fra oss samtykker du samtidig til at vi kan sende deg relevante nyhetsbrev på e-post.

Eksempel på skjema/innhenting av informasjon:
– Kontaktskjema
– Når man handler hos oss

Hvorfor informasjonen innhentes:
– For å gi deg tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne kontakte deg rundt våre produkter og tjenester

Data som lagres baseres kun på informasjon som gis oss gjennom direkte kontakt (skjema, tlf og e-post). Vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter og vi utleverer ikke lagret informasjon til noen tredjepart.

Hvordan lagrer vi informasjon:
Informasjon innhentet gjennom skjema på www.jessheim-antirust.no lagres på ISP Huset sin servere i Drammen, Norge. Informasjon sendt inn pr. e-post eller gitt pr. telefon ved generell henvendelse, bestilling eller forespørsel lagres i Outlook.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss. Se kontaktinformasjon under.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter
Som bruker/kunde av Jessheim Antirust har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Jessheim Antirust ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Jessheim Antirust
Industrivn. 19
2069 Jessheim
Tlf: 63976067